Veliki koncert Antonia Tkaleca „Ovo nije vrijeme predaje“ u Varaždinu.

24.09.2021.

Veliki koncert Antonia Tkaleca „Ovo nije vrijeme predaje“ u Varaždinu.

24.09.2021.

Najpoznatiji hrvatski kantautor moderne duhovne glazbe, samostalni umjetnik Antonio Tkalec, održat će u petak, 01.listopada 2021.g. veliki koncert na Franjevačkom trgu u Varaždinu, povodom promocije svog nedavno objavljenog, petog po redu studijskog albuma „Ovo nije vrijeme predaje“. Koncert počinje u 20 sati a Antonia će pratiti jedanaest vrhunskih i nagrađivanih studijskih i stage glazbenika: Ivan Mikulić, Nikola Mikulić, Nebojša Buhin, Marijo Bilić, Igor Štimac, Neven Putarek, Martin Pokos, Agneza Levanić, Anita Nježić, Anita Vincek i Sanja Brezovec.

Ovo će biti puno više od „samog koncerta“! Spremamo nešto zaista posebno, budući da se nalazimo u vremenu kada nam je svima potrebna „injekcija“ ohrabrenja, nade, utjehe, radosti, lijepe i pozitivne riječi.

Beskrajno sam Bogu zahvalan za novi album, a isto tako, beskrajno sam radostan što će me i na ovom koncertu pratiti nevjerojatni glazbenici koji su među najboljima u Hrvatskoj. Ovim koncertom želim potaknuti ljude na pozitivno razmišljanje, na strpljivost, složnost i brigu jedni o drugima, pogotovo sad u ovom vremenu u kojem se nalazimo. Dani smo jedni drugima da si budemo oslonac, poticaj i pomoć, stoga će ovaj koncert, koji smo nazvali po novom albumu „Ovo nije vrijeme predaje“, biti uistinu drugačiji i posebniji!

(Antonio)

Na koncertu će se moći nabaviti Antoniev novi album „Ovo nije vrijeme predaje“ (kao, naravno i sva prethodna četiri), a Antonio će nakon koncerta biti dostupan za potpisivanje albuma. Svi koji su izdaleka ili nisu u mogućnosti doći na koncert, moći će pratiti izravni prijenos putem Facebooka i You Tube kanala „Antonio’s Music“.

Nema ulaznica i svi ste dobrodošli. Ponesite samo nešto toplo za obući i dobru volju!