KONCERT U POVODU DANA GRADA VARAŽDINA – PANTASTIC TURNEJA I PRLJAVO KAZALIŠTE 5. PROSINCA U VARAŽDINU!

05.12.2015. | Novosti

KONCERT U POVODU DANA GRADA VARAŽDINA – PANTASTIC TURNEJA I PRLJAVO KAZALIŠTE 5. PROSINCA U VARAŽDINU!

05.12.2015. | Novosti

Subota, 5. prosinca 2015., 21 sat
Kapucinski trg

KONCERT U POVODU DANA GRADA VARAŽDINA

 

PANTASTIC TURNEJA I PRLJAVO KAZALIŠTE 5. PROSINCA U VARAŽDINU!

 

629_621_prljavokazaliste2
 
 
Najljepše doba godine za Varaždince i njihove goste postat će još ljepše – Pantastic turneja i Prljavci 5. prosinca stižu Varaždin! Za najljepši advent u Varaždinu Kapucinski trg ugostiti će legendarno Prljavo Kazalište, a uz predblagdansku atmosferu, nezaboravne hitove Prljavog Kazališta i neizostavnu Pantastic refresh zonu odlična zabava je – zagarantirana!
 
30. svibnja s rasprodane Šalate Pantastic turneja krenula je na svoj put po kontinentalnoj Hrvatskoj i odlični koncerti od tada nižu se jedan za drugim! Nakon Zagreba, Koprivnice, Osijeka, Požege, Čakovca i Bjelovara, red je ovog prosinca konačno došao i na Varaždin – posljednju postaju ovogodišnjeg Pantastica. Dugo su čekali, no čekanje će se Varaždincima definitivno isplatiti – ne kaže se uzalud šećer na kraju! Posebna predblagdanska atmosfera, omiljeni bend i hitovi koji bude uspomene u subotu 5. prosinca Varaždincima i njihovim gostima na Kapucinskom trgu garantiraju – odličan provod!
 
Koncert počinje u 21 sat, a prije toga zabava sve posjetitelje očekuje u refresh zoni. Kapucinski trg cijeli dan bit će u znaku zabavnih igara i nagrada, a za najsretnije fanove refresh zona priprema i posebno iznenađenje – druženje s Prljavcima! Pronađite Panove hostese i uz malo sreće prije koncerta upoznajte svoj omiljeni bend.
 
Varaždinski koncert posljednja je postaja ovogodišnjeg Pantastica i posljednja prilika za cjelodnevnu zabavu uz refresh zonu i Prljavce – nemojte je propustiti!