Loading Događaji
08
srpanj
Subota

Romantix

8 srpnja, 2023 @ 21:00 - 23:30
  • Ovaj događaj je prošao.

Romantix (Eurythmics Cover Band )
ROMANTIX EURYTHMICS COVER BAND spoj je bogatog iskustva varaždinskih i čakovečkih glazbenika s dugogodišnjim svjetskim iskustvom te nadolazećom vokalnom zvijezdom. Ove godine „pojačani“ smo sa dva nova člana (sax i back vokal), a za koncert na Habdelićevom trgu proširili smo repertoar i prilagodili ga posebnim gostima:
– Jasenka Čerin – vokal Caffe Society
– Zoran Puljek – beat box
– Martina Sabljak – violina
– Učenica muzičke – truba

Bend izvodi najveće hitove megapopularnog banda Eurythmics oslanjajući se na njihov najbolji nastup uživo „Live Revenge Tour 1987. Sydney“.
Hitove kao što su Sweet Dreams, Here Comes The Rain Again, Would I Lie To You i mnoge druge bend izvodi uvažavajući izvorni zvuk banda s navedenog koncerta prilagođen modernoj produkciji, ali zadržavajući fokus na vrhunskim vokalnim izvedbama, stoga je i angažirano više kvalitetnih vokala zbog složenosti višeglasja njihovih pjesama.

Članovi benda
Neda Njegač – vodeći vokal
Završila je osnovnu glazbenu školu za harmoniku, a u slobodno vrijeme svira gitaru. Pjevala je u mješovitim zborovima te nastupala u mjuziklima „Josip i kričave boje njegovih snova” i „Jadnici”. Članica je ŽVS-a „Allegre” i glavni vokal akustičnog dueta „Capo3” s kojima je nastupala na festivalima i glazbenim susretima diljem Hrvatske.
Miro Borščak – solo gitara, preteći vokal
Profesor u Glazbenoj školi i autor mnogih popularnih pjesama. Iza njega je bogata glazbena karijera od 1976. godine. Svirao je u bendovima: Sett, Frass, Autoput, Elektra, Odeon, Crna kronika, Cool band i u mnogo drugih bendova s kojima je nastupao od SAD-a do Rusije.
Andrej Pospiš – klavijature
Vrsni glazbenik s bogatom karijerom koja traje od 1985. godine. Svirao je u bendovima: Parking, Moby Dick, Lord, Kronika, Cool band, Kriglbojsi te Rikverc bend.
Lalo Grujić – bubnjevi
Jedan od najiskusnijih članova benda. Nastupa od 1973. kada započinje karijeru u legendarnim Demonima. Svirao je u Odeonu, RHCP tribute bendu te u još dosta renomiranih bendova s kojima je nastupao od SAD-a do Rusije.
Davor Kolarek – bas-gitara
Nastupa od 1980-ih godina, a svirao je u bendovima: De Facto, 042, Ritam Zločina, Bakin Podrum, Goodfathers, Party Crashers.

Details
Date: 8 srpnja, 2023
Time: 21:00 - 23:30
Događaj CategoryLjeto u Varaždinu
Mjesto održavanja
Naziv mjesta održavanja: Habdelićev trg
Adresa: Habdelićev trg
Varaždin, 42000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pogledaj na Google maps-u
Organizator
Ime organizatora: Koncertni ured Varaždin
Phone: +385 (0)42 212 907
Email: