Duo Family No1 & Regional band

14.07.2012. | Novosti

Duo Family No1 & Regional band

14.07.2012. | Novosti

Subota, 14. srpnja 2012., 21 sat
Kazališni trg – SCENA FONTANA

Ljeto u Varaždinu 2012.

 

Večer francuskih šansona

 

DUO FAMILY No1

Jadranka Prstačićvokal
Radovan Prstačićklavir

Duo Family No1 čine bračni par, Jadranka Prstačić – vokal i Radovan Prstačić – pijanist, a za večer na fontani pripremili su kabaretsko-monodramski nastup s najpoznatijim francuskim pjesmama i šansonama Jaquesa Brela, Gilberta Becauda, Charlesa Aznavoura i drugih. Uz obrade i aranžmane, duo izvodi i autorske pjesme Radovana Prstačića iza kojeg je zavidna glazbena karijera u francuskim orkestrima kao što je Grand Orchestre Jaquesa Vila. Duo je nastupio u mnogim zemljama Europe.

Rock koncert
REGIONAL BAND

315_235_regionalbandbaner

Članovi Regional banda su uglavnom zaposlenici i suradnici 7Plus Regionalnog tjednika: Darko Rušec (solo gitara), Damir Ivančić ( gitara), Željko Pavlek (vokal, gitara ), Robert Marcijuš ( fender jazz bas ), Danijel Rušec (viola), Petra Vurušić (vokal) i Krešimir Kovač (bubnjevi).

Prvi koncert Regional band je imao u Klubu Rogoz u varaždinskom kazalištu 16. studenoga 2009. godine. Band je izveo polusatni program u sklopu promocije knjige Denisa Peričića.

Nastupili su tada Darko Rušec, Robert Marcijuš, Damir Ivančić, Davor  Pejnović i Željko Pavlek. Od tada  je Regional band održao više od 30 samostalnih koncerata u Varaždinu, Čakovcu, Ivancu ….

Regional band izvodi uglavnom vlastite pjesme ali i obrade skladbi drugih autora poput D. Mlinarca, B. Dylana, V. Morissona…

Dana 2. studenoga 2010. godine na You Tubeu  je objavljena prva  video snimka s nastupa Regional banda u multimedijskoj dvorani palače Herzer u Varaždinu. Riječ je o pjesmi „Uz prugu“ za koju je tekst i glazbu napisao Željko Pavlek.

U slučaju kiše premješta se u klub Z. Rogoz