VANIMA – Projekcija povodom 25. obljetnice

22.07.2011. | Novosti

VANIMA – Projekcija povodom 25. obljetnice

22.07.2011. | Novosti

Filmsko kreativni studio Vanima

Projekcija povodom 25. obljetnice

164_106_vanimalogotip

VANIMA poziva djecu na besplatnu ljetnu radionicu i na proslavu 25. obljetnice
I ovog ljeta Filmsko-kreativni studio VANIMA poziva zainteresiranu djecu na 7. ljetnu radionicu animiranog filma. Radionica će biti održana od 13. do 22. srpnja u jutarnjim satima radnim danima od 9:30 do 13 sati. Prijaviti se mogu djeca s navršenih 8 godina , a radionica je kao i svake godine – besplatna. Uz voditelje VANIME radionicu će voditi i njeni stariji članovi Karla Skok i Manuel Lazar. Svi zaniteresirani mogu se prijaviti ili dobiti dodatne informacije putem e-maila [email protected] ili na broj mobitela 098 361 878 (Sandra Malenica). Prijave traju do 10. srpnja, odnosno do popunjenja grupe.
VANIMA nastavlja svoju dugogodišnju suradnju sa Koncertnim uredom Varaždin pa će tako u petak, 22. srpnja u 19 sati u MMC KULT-u u sklopu manifestacije „Ljeto u Varaždinu 2011.“, Udruga službeno proslaviti svoj jubilarni 25. rođendan, a tom ćemo prilikom vidjeti novonastalu produkciju njihovih animiranih filmova. Ovim putem Vanimatori pozivaju sve bivše članove koji su sudjelovali u radu Udruge da uveličaju proslavu obljetnice svojim dolaskom.

Filmsko-kreativni studio VANIMA kao udruga djeluje kontinuirano od 1986. godine. Tijekom dvadesetpet godina u VANIMI je više od sto djece izradilo preko tristo filmova kroz godišnje grupe koje prate školsku godinu. Uz godišnju produkciju, 2005. godine smo uveli i radionički tip rada kroz ljetne praznike, te se taj projekt pokazao kao zanimljiva i posjećena aktivnost za djecu u dobi od 8 do 14 godina. Od 2010. godine organiziramo VAFI – internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin koji je u kratkom roku postao prepoznatljiv te je time Varaždin ucrtan u mapu svjetski poznatih festivala animiranog filma.