TIMELESS

16.07.2015. | Novosti

TIMELESS

16.07.2015. | Novosti

Četvrtak, 16. srpnja 2015., 21:00 sat
Kapucinski trg

LJETO U VARAŽDINU 2015.
602_582_10437617102049052904066072138540607516280989n
U četvrtak, 16. srpnja 2015. godine u 21 sat na Kapucinskom trgu u Varaždinu nastupit će grupa Timeless. U sklopu programa Ljeta u Varaždinu, Timeless će te večeri nastupiti za goste iz 22 zemlje koji dolaze na otvaranje Europskih paraolimpijskih igra mladih te Varždince koji će doći pozdraviti tristotinjak mladih europskih sportaša. Za tu prigodu, Timeless je pripremio program sastavljen od vjernih obrada najvećih hitova popa i rocka od 60-tih godina pa sve do hitova koji su se do jučer nalazili na top-ljestvicama. Dosadašnji  nastupi Timelessa garancija su dobre zabave, a Kapucinski trg pokazao se već kao idealno mjesto za ovakva ljetna glazbena događanja.
 
Timeless je na okupu već više od tri godine. Njeguje izvoran zvuk zdravog rocka, a posljednjih godina napravljen je pomak prema suvremenijim glazbenim izričajima. Zbog toga je glazba grupe Timeless prihvatljiva  publici raznih generacija. I dok će oni nešto stariji poskočiti na hitove Elvisa Presleya, Jonnya Casha, Janis Joplin, Credencea ili Roling Stonesa srednje generacije podsjetit će se na velike hitove Aerosmitha, Gary Moorea, Whitesnakea, Brucea Spregsteena, Dire Straitsa, AC/DC,Bryana Adamsa i drugih. Dolaskom mlađih članova grupe, pjevačice Lare Vuković i klavijaturiste Matije Posavca repertoar Timelessa je osvježen skladbama Kaiser Chiefsa, Meredith Brooks, Vaya Con Dios, Kinks, Alannah Myles, No Doubt, Oasis i drugim hitovima koji se danas često mogu čuti u programima najslušanijih radio stanica. Uz njih, u Timelessu nastupaju provjereni glazbenici, Vlado Dumbović na basu i Srećko Vuković na bubnju. Dražen Dretar zadužen je za ritam-gitaru dok je gitaristički virtuoz Domagoj Dumbović središnja figura sastava zahvaljujući čijem muziciranju Timeless uspijeva dočarati ugođaj različitih svjetski poznatih bendova i skladbi koje su, svaka na svoj način, obilježile pojedina razdoblja popularnog rocka.
 
Nastupi Timelessa uvijek su bili odlično prihvaćeni u Varaždinu, pa se i ovaj put očekuje dobra zabava i atmosfera na Kapucinskom trgu gdje će se s domaćinima proveseliti i paraolimpijci iz dvadesetak europskih zemalja.
U slučaju kiše koncert će biti otkazan!