The Radio Funk

28.07.2012. | Novosti

The Radio Funk

28.07.2012. | Novosti

Subota, 28. srpnja 2012., 21 sat
Kazališni trg – SCENA FONTANA

Ljeto u Varaždinu 2012.

Koncert funk glazbe

 

The Radio Funk
331_241_radio-funk2-za-web

Band “The Radio Funk” nastao je u lipnju 2012. godine kad se okupilo šestero mladih entuzijasta povezanih interesom prema jazz i funk glazbi. Sve je počelo kao sviranje i zabava, no, kad se oformila stalna postava benda i pronašlo se ime, sve je postalo dosta ozbiljnije i nastali su neki konkretni pravci i ideje.
Stalnu postavu banda čine Oliver Potočnik (sax), Tomislav Kreš (truba / vokal), Davor Jurović (gitara), Maksim Kaljakin (klavijature), Tomislav Kostanjevac (bas gitara) i Emir Čovran (bubnjevi). Uz stalnu postavu na koncertu možete očekivati i brojne goste koji svojim nastupom pridonose raznovrsnosti repertoara i otvaraju nam nove mogućnosti.
Band se trenutno najviše orijentira prema obradama u kojima kombinira melodičnost i kompleksnost jazz glazbe uz energične funky ritmove kojima se postiže vedra i ugodna atmosfera.
Na nastupu u sklopu Ljeta u Varaždinu, 28.07. na Kazališnom trgu “The Radio Funk” će ponosno predstaviti mladu i perspektivnu varaždinsku pjevačicu Tamaru Ivaniš koja će nastupiti kao gošća.