Skrivene glazbene točke

28.05.2021. | Novosti

Skrivene glazbene točke

28.05.2021. | Novosti

Iako se čini da je svijet stao u proteklih godinu i pol, glazba u Varaždinu nije stala. Mladi varaždinski glazbenici i dalje svakodnevno stvaraju novu glazbu različitih žanrova, a diljem grada otvaraju se nove i drugačije umjetničke lokacije.

Koncertni ured Varaždin odlučio je spojiti mlade glazbene kreativce i zanimljive lokacije diljem grada u seriju koncerata pod nazivom Skrivene glazbene točke.

Pet koncerata održat će se nenajavljeno i na neočekivanim lokacijama, a svi će koncerti biti snimljeni i objavljeni na društvenim mrežama Koncertnog ureda Varaždin. Osim snimljenih koncerata mladih glazbenika, projekt Skrivene glazbene točke rezultirat će i promidžbenim video spotom koji će predstavljati Varaždin i varaždinsku glazbu.

Zack Dust s bendom, Neven Stipčić, benovi Reckless Wings i Dodger Artfool and The Vipers te učenici Glazbene škole u Varaždinu, Stjepan Gerić i Adela Žganec predstavit će se na ovaj način sa svojim novim ili već poznatim repertoarima i dokazati kako glazba u Varaždinu i dalje živi. Vizure grada iz nove perspektive skrivaju glazbena iznenađenja, a više o nadolazećim koncertima bit će objavljeno na stranicama Koncertnog ureda Varaždin.