PLUG IN STEREO (USA)

30.10.2012. | Novosti

PLUG IN STEREO (USA)

30.10.2012. | Novosti

Utorak, 30.10.2012., 20:30 sati
Scena Zvonimir Rogoz

Iza PLUG IN STEREO benda, krije se mladi američkog singer/songwriter wunderkind Trevor Dahl. Iako ima samo devetnaest godina, Dahl je već poznato ime na glazbenoj sceni u Sjedinjenim državama u kojima ovaj talentirani kantautor već neko vrijeme strpljivo gradi ozbiljnu karijeru.
Stoga ne čudi da u džepu ima ugovor s velikim izdavačem (ATLANTIC RECORDS), a rezultat toga je i hvaljeni ovogodišnji debitantski album najpoznatiji po romantičnom radijskom hitu “Oh Darling!”.
 
Plug in Stereo poznat je po još nečemu, a to je činjenica da je povremeni član benda i Varaždinac Saša Maček, koji je zaslužan i za Trevorovo gostovanje u Hrvatskoj, u sklopu kojega će nastupiti u sjajnom ambijentu Podrumske scene “Zvonimir Rogoz”.
 
Ne zavaravajte se, ovo je svirka godine u Varaždinu! Trevor Dahl je na uzlaznoj putanji slavne i uspješne svjetske glazbene karijere  i ovo je jedinstvena prilika da ga vidite i čujete u intimnom, klupskom ambijentu, i to u našem Varaždinu!
 
Posebno treba napomenut da će ovaj koncert u ROGOZU bit prvo (!) Trevorovo gostovanje u Evropi pa prema tome ovim koncertom se piše i glazbena povijest.
 
Linkovi:
 
http://youtu.be/gk40DTv6NfA 
 
http://workinggroupmgmt.com/artist/plug-in-stereo/
 
http://atlr.ec/rX0CGf

pis