NO LONGER MUSIC

19.08.2015. | Novosti

NO LONGER MUSIC

19.08.2015. | Novosti

Srijeda, 19. kolovoza 2015., 21 sat
Kapucinski trg

617_608_varazdinb3mala

 

Glazbena karavana, spoj teatra i glazbe, mnoštvo specijalnih efekata i vrhunskih glazbenika iz svih dijelova svijeta. Od 19. do 26. kolovoza u Hrvatskoj!

 
Koncert umjetničke skupine No Longer Music (NLM), koja je 2008. te 2009. godine gostovala u Hrvatskoj u gradu Zagrebu, Slavonskom Brodu te Rijeci, nije samo glazbeni spektakl. Naime, članovi ove skupine su prije svega glumci, plesači, pjevači i svirači koji na suvremeni način prikazuju i prenose pozitivne općeljudske vrijednosti upravo među pripadnicima mladih ljudi. Budući da tijekom ljetnih praznika u gradu vlada zatišje na glazbenoj, a prije svega i na alternativnoj kazališnoj sceni, kao organizatori vjerujemo da će glazbeno scenski nastup NLM-a unijeti živost posebice među mlade ljude, te obogatiti scenu grada.
 
Cilj ovog događaja nije samo ”odraditi” koncert, već prije svega zainteresirati mlade ljude grada, za pozitivne životne vrijednosti, život bez ovisnosti, nasilja i nemorala. To je upravo poruka koji prenose mladi ljudi, članovi NLM-a i organizatori – članovi Udruge Šutka.
 
NLM je skupina koja je sastavljena od mladih ljudi iz nekoliko zemalja, poput SAD-a, Novog Zelanda, Australije, Poljske, Brazila, Njemačke, a njihova je misija upravo diljem svijeta putem svojeg performansa i druženjem s mladim ljudima prenijeti spomenute vrijednosti.
 
 
https://www.youtube.com/watch?v=bKwRa_Kyqzc