LIJEPOM NAŠOM VARAŽDIN

05.03.2019. | Novosti

LIJEPOM NAŠOM VARAŽDIN

05.03.2019. | Novosti

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj varaždinskoj Areni na Dravi u srijedu, 3. travnja 2019. godine od 19 sati bit će upriličeno javno snimanje popularne televizijske emisije „Lijepom našom“.

S produkcijom ovog glazbeno scenskog spektakla dogovoreno je da će varaždinska emisija gledateljima , prije svega, dočarati tradicijske, urbane i kulturne vrijednosti grada Varaždina i okolice. Uz folklorna društva i soliste iz Varaždina i njegove okolice voditelj i urednik emisije Branko Uvodić najavljuje nastup popularnih estradnih zvijezda Žaka Houdeka, Đanija Stipaničeva, Indire, Zlatka Pejakovića, Miroslava Škore i drugih.

Hrvatska televizija po drugi put nakon sedam godina dolazi u Varaždin snimati popularni glazbeni spektakl. Uz Grad Varaždin, u organizaciji snimanja u varaždinskoj Areni koja pruža idealne uvjete za takve projekte sudjelovati će Koncertni ured Varaždin i Turistička zajednica Grada Varaždina. Snimanje emisije Lijepom našom u svim sredinama uvijek pobuđuje velik interes publike  pa se u varaždinskoj dvorani uz Dravu očekuje više od 3 tisuće posjetitelja.

Ulaznice će se prodavati po popularnoj cijeni od 30 kuna u Suvenirnici na Trgu kralja Tomislava, te blagajnama Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin i Gradske sportske dvorane Varaždin  – Arene na Dravi.

LISTA IZVOĐAČA:

Folklorni ansambl  Centra tradicijske kulture Varaždin

KUD “Mak“  Trnovec

KUD “Toplice“ Varaždinske Toplice

KUD “Maruševec“ Maruševec

VS „Kaliope“ Ivanec

Tamburaški orkestar CTK Varaždin

Klapa “Koluri“

Carevi 

Karolina Matijašec

Barbara Othman

Bojan Jambrošić

Kostadinka Velkovska

Blanka Tkalčić

Ivica Pepelko

Džentlmeni

Etno duo Goga i Željko

Boris Ćiro Gašparac

Kavaliri

Mejaši 

Zdravko Škender

Mirko Švenda Žiga

Žak Houdek

Đani Stipaničev

Indira Forza

Stjepan Jeršek Štef

Zlatko Pejaković

Miroslav Škoro

LIJEPOM NAŠOM plakat B2 tisak