Loading Događaji
20
listopad
Četvrtak

Koncert Ivana Koneva i Natalie Moiseeve

20 listopada, 2022 @ 19:30 - 21:00
  • Ovaj događaj je prošao.

U četvrtak, 20. listopada s početkom u 19.30 sati u Velikoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta imate priliku čuti Ivana Koneva, klavir, glazbenika koji je školovan na prestižnoj akademiji u Moskvi.

Svoje daljnje školovanje nastavio je u Minnesoti te je tamo završio doktorski studij. Za vrijeme i nakon studija osvojio je brojne prestižne nagrade na natjecanjima te djeluje kao aktivni glazbenik Sjedinjenih američki država i izvodi koncerte sa St. Paul i Minnesota Orchestra. Dr. Konev je umjetnički direktor pijanističkog festivala na kampu University of Wisconsin – River Falls.

Violinistica Natalia Moiseeva svoje glazbeno školovanje završila je u Moskvi te je također svoje školovanje nastavila na Sveučilištu u Minnesoti. Osvajala je brojne nagrade na nacionalnim i internacionalnim natjecanjima te je član St. Croix Tria gdje surađuje sa svojim suprugom, Ivanom Konevom.

Natalia Moiseeva 2021. godine izdala je svoj prvi album pod nazivom The Young Violinist’s Album, a trenutno radni na snimanju 24 virtuoznih etida Venjamina Shera.

Details
Date: 20 listopada, 2022
Time: 19:30 - 21:00
Događaj CategoriesKoncert, Ostalo
Mjesto održavanja
Naziv mjesta održavanja: HNK Varaždin
Adresa: Augusta Cesarca 1
Varaždin, 42000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pogledaj na Google maps-u
Organizator
Ime organizatora: Koncertni ured Varaždin
Phone: +385 (0)42 212 907
Email: