Loading Događaji
24
lipanj
Subota

Crna kronika

24 lipnja @ 21:00 - 23:30
5 €
  • Ovaj događaj je prošao.

 

CRNA KRONIKA

Povratkom na varaždinsku i hrvatsku rock scenu, CRNA KRONIKA kreće u novu glazbenu avanturu, radi na novom materijalu, isključivo autorskom, te „niže“ live nastupe na mnogim velikim i malim pozornicama diljem Hrvatske.

Prvi album pod nazivom „Drž’te glavu iznad vode“ realiziran je u Hrvatskoj, Sloveniji i Njemačkoj, u izdanju diskografske kuće DALLAS RECORDS iz Zagreba. Mnogi singlovi sa albuma, mjesecima su „harali“ top listama po cijeloj regiji bivše zajedničke države, dok se mnogi i dan danas izvode na brojnim televizijskim i radio postajama.

U međuvremenu, bendu se priključuju novi članovi, sound je čišći i čvršći, aranžmani slojevitiji i „pršte“ od energije. Nedavno su svjetlo dana ugledala i dva nova singla sa drugog albuma, koji se sastoji od desetak pjesama, koje će (uz „stare“ stvari)  CRNA KRONIKA premijerno izvesti na koncertu 24.06.2023. na sceni „Z. Rogoz“.

Članovi benda CRNA KRONIKA – Ignac Klarić-vokal, Robert Kontrec-bas, Nenad Resnik-gitara, Neven Resnik-klavijature i Damir Kovačić-bubnjevi.

 

Cijena ulaznice: 5 €
Prodaja: na ulazu na koncert sat vremena prije početka koncerta

Details
Date: 24 lipnja
Time: 21:00 - 23:30
Cijena: 5 €
Događaj CategoryLjeto u Varaždinu
Mjesto održavanja
Naziv mjesta održavanja: Scena Rogoz
Adresa: Ul. Augusta Cesarca 1
Varaždin, 42000 Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pogledaj na Google maps-u
Organizator
Ime organizatora: Koncertni ured Varaždin