Božični koncert „Božična bajka“

23.12.2011.

Božični koncert „Božična bajka“

23.12.2011.

213_134_diversi

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana, božićnu atmosferu i radost u Arenu Varaždin donosi kvartet Diversi koji će 23. prosinca, dan uoči Badnjaka, uz pratnju orkestra održati koncert nazvan Božićna bajka.

Kvartet Diversi čini četverolist zvijezda hrvatske glazbene scene, odnosno zagrebačkog Kazališta Komedija – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić i Đani Stipaničev. Iako različitih glasova i stila pjevanja, ujedninjeni su u jednom i najvažnijem – kvaliteti i energiji kojom donose glazbu i emocije.

Sandra Bagarić zvijezda je operete i miljenica publike, sopranistica vrhunskog glasa s izrazitim talentom za glumu i scenu, Renata Sabljak glumica je i pjevačica s fantastičnim glasom i mogućnošću transformacije, diva je mjuzikla, Đani Stipaničev vrhunski je tenor širokog repertoara i uloga za pamćenje – izvrstan u opereti, rock-operi i  mjuziklu, Ervin Baučić je rock pjevač poznat po svom izuzetnom glasu nevjerojatnih mogućnosti koji briljira u svim glazbenim žanrovima kao i dramskim predstavama.

Bogati i raznoliki repertoar Kvarteta Diversi obuhvaća operete, mjuzikle, rock-opere, rock and roll, pop, evergreene, šansone i još mnogo toga. Njihovi nastupi su pomno osmišljeni, glumački uigrani te usklađeni do svakog detalja od scenarija, koreografija pa sve do rasvjete.

Kvartet Diversi dosad je održao nekoliko iznimno uspješnih Božićnih koncerata (Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji, Kazalište Komedija Zagreb) koji su odabirom glazbe (od Bacha, talijanskih kancona, najljepših Božićnih pjesama cijeloga svijeta do gospela i rock-a) i angažiranom izvedbom oduševili publiku.

Treba spomenuti da će Kvartet Diversi u Areni Varaždin 23. prosinca nastupiti uz pratnju velikog Revijskog orkestra Josipa Cvitanovića.

Kvartet Diversi će, nema sumnje, varaždinskoj publici ponuditi prekrasnu Božićnu bajku koja će Božić pretvoriti u vrhunsko glazbeno slavlje!

Ulaznice po cijeni od 90 kuna za parter, te 80 kuna za tribinu (fiksna i teleskop) mogu se već sada kupiti u sustavu ulaznice.hr te na sljedećim prodajnim mjestima:

VARAŽDIN – Koncertni ured, Rock Art Caffe, Time out i Caffe bar Barfly
ČAKOVEC – Caffe bar Arcus i Radio 1
PALOVEC –Domino bar