29.07.2017. KONCERT: THE FARPOINT STATION & THE MILICIJA

25.07.2017.

29.07.2017. KONCERT: THE FARPOINT STATION & THE MILICIJA

25.07.2017.

U subotu 29. srpnja 2017. na Kazališnom trgu nastupit će grupe The Farpoint Station s početkom u 20:30 te The Milicija s početkom u 22:00.

The Farpoint Station

U subotu 29. srpnja u Varaždinu radimo restart TFS reaktora pod novim uvjetima, s novom posadom i novom dozom kreativnog ludila. Sin čudovišta iz žute lagune se konačno vraća natrag na fusion, jazz-rock ili možda bolje – “Atomski Brain-Cušpajz“. Ovo su dovoljno ludi glazbenici da se uhvate u koštac s “ABC“: Neven Resnik – orgulje, sint, duh Keith Emersona, Boris Beštak – bubanj na najnevjerojatnije načine poznate jazzmanu i šire, Ferdinand Buhanec – jazz bass master najvišeg ranga, Neno Resnik – gitara, sve vrste buke na struju i gorespomenuti brain-cušpajz.

“POVRATAK SINA ČUDOVIŠTA IZ ŽUTE LAGUNE II 1/2“

CDTrayCard.ai

The Milicija

Grupu “THE POLICE” ne treba posebno predstavljati. Predvođeni karizmatičnim pjevačem i basistom STINGOM, sa više od 50 milijuna prodanih ploča i rasprodanih koncerata i turneja, svojim jedinstvenim spojem rocka, punka, reggae i jazza postali su jedna od najvećih svjetski popularna i prepoznatljiva grupa .
“THE MILICIJA” Tribute band sastavljen je od vrhunskih profesionalnih glazbenika potpuno predanih glazbi grupe.
Njihov koncertni nastup predstavlja izvanredno glazbeno iskustvo i put kroz jedinstvenu glazbu i zvuk grupe The Police!

Članovi grupe

Lead Vocal & Bass: VINKO PUCLIN
Guitar & Back Vocal: ALAN DOVIĆ
Drums & Percussion: KREŠIMIR RANDIĆ

d