Koncertni ured Varaždin

Uvjeti korištenja

Pravne napomene

Vlasnici ove stranice (u daljnjem tekstu „Koncertni ured Varaždin“) će upotrijebiti razumne napore da uključe ažurne i točne informacije na ovoj internet stranici, ali ne daju bilo kakve izjave, jamstva ili osiguranja u odnosu na točnost, recentnost ili potpunost pruženih informacija. Koncertni ured Varaždin neće biti odgovoran za bilo koju štetu ili ozljedu nastalu kao posljedica vašeg pristupa, ili nemogućnosti pristupa, ovoj internet stranici ili kao posljedica vašeg oslanjanja na bilo koju informaciju pruženu na ovoj internet stranici.
Ova internet stranica može pružati poveznice ili upućivanja na druge stranice, ali Koncertni ured Varaždin nema nikakvu odgovornost za sadržaj takvih drugih stranica te neće biti odgovoran za bilo koju štetu ili ozljedu proizašle iz tog sadržaja. Bilo koje poveznice na druge stranice su pružene isključivo kao pogodnost korisnicima ove internet stranice.

Autorska prava

Ova internet stranica sadrži informacije, tekstove, fotografije i druge materijale koje su zaštićene autorskim pravom ili drugim intelektualnim pravima u vlasništvu Koncertnog ureda Varaždin ili trećih strana. Možete preuzimati sadržaj isključivo za osobne potrebe u nekomercijalne svrhe, ali nisu dopuštene modifikacije ili daljnja reprodukcija sadržaja bez dopuštenja Koncertnog ureda Varaždin. Sadržaj se ne smije kopirati ili koristiti na bilo koji način bez da se zatraži odobrenje Koncertnog ureda Varaždin.
Bilo koja neovlaštena uporaba, adaptacije ili izvedenice iz bilo kojeg sadržaja u vlasništvu Koncertnog ureda Varaždin može povrijediti prava intelektualnog vlasništva Koncertnog ureda Varaždin ili trećih strana.

Politika privatnosti Koncertnog ureda Varaždin

Koncertni ured Varaždin je predan u zaštiti vaše privatnosti s ciljem najsigurnijeg online iskustva. Izjava o privatnosti odnosi se na internet stranicu Koncertnog ureda Varaždin i upravlja prikupljanjem podataka i korištenjem istih od strane tvrtke Koncertnog ureda Varaždin
Koristeći internet stranicu Koncertnog ureda Varaždin prihvaćate procesiranje vaših osobnih podataka kako je navedeno niže. Ako se ne slažete s korištenjem vaših informacija na bilo koji način ovdje naveden, molimo vas da prestanete koristiti internet stranicu Koncertnog ureda Varaždin. Internet stranica tvrtke Koncertnog ureda Varaždin služi kao informativna točka za korisnike Koncertnog ureda Varaždin ili za one koji će to tek postati.

Osobni podaci

Osobni podaci mogu biti, ali nisu ograničeni na: ime i prezime, e-mail adresa, fizička adresa, broj telefona ili druge kontakt informacije. Prilikom korištenja internet stranice Koncertnog ureda Varaždin možete biti zatraženi za dostavljanje ovih osobnih podataka kako bismo svojim korisnicima omogućili što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja istih.

Korištenje osobnih podataka

Koncertni ured Varaždin prikuplja osobne podatke koje dostavite s ciljem vašeg informiranja o uslugama koje pruža Koncertni ured Varaždin te apliciranja za događanja koja organiziramo ili promoviramo kako bi unaprijedili našu uslugu. Dok navigirate stranicom, određeni podaci mogu se pasivno prikupljati (odnosno, prikupljati bez da vi aktivno dajete podatke) korištenjem raznih tehnologija i sredstava, kao što su adrese internet protokola, kolačići, internet oznake i prikupljanje podataka o navigiranju.
Kolačići

Kako bi se osigurao ispravan rad ove internet stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih internetskih stranica.

Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića internet stranica pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na internet stranicu odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica.

Kako se kontroliraju kolačići?

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu internet stranice morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Što su stalni kolačići?

Stalni ili spremljeni kolačići sačuvani su na vašem računalu te tamo ostaju i nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih pohranjuju se podaci kao što su korisničko ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu.
Što su privremeni kolačići?

Privremeni kolačići se privremeno pohranjuju na vašem računalu te se brišu nakon zatvaranja internet preglednika. Pomoću njih internetske stranice pohranjuju privremene podatke kao što su stavke u košarici za kupnju.

Što su kolačići od prve strane?

Kolačići od prve strane dolaze s internet stranice koje korisnik pregledava i mogu biti trajni ili privremeni. Internet stranice te kolačiće upotrebljavaju za spremanje informacija koje će ponovo upotrebljavati kada korisnik sljedeći put posjeti to mjesto.

Što su kolačići treće strane?

Kolačići trećih strana potječu od drugih, partnerskih internet stranica koje gledate. Treće strane mogu na taj način prikupljati podatke o korisnicima različitih internet stranica i upotrebljavati ih u marketinške i analitičke svrhe.
Koncertni ured Varaždin koristi sljedeće kolačiće:
Privremeni kolačići – to su kolačići koji isteknu (i automatski se brišu) kada zatvorite internetski preglednik. Koristimo ih kako bi omogućili pristup sadržajima i funkcionalnostima dostupnim nakon prijave sa svojim podacima na internetsku stranicu Koncertnog ureda Varaždin
Trajni kolačići – obično imaju datum isteka daleko u budućnosti te će ostati u vašem pregledniku, dok ne isteknu, ili dok ih ručno ne izbrišete. Internet stranica Koncertnog ureda Varaždin koristi trajne kolačiće za funkcionalnosti kao što su “Ostanite prijavljeni”, što korisnicima olakšava pristup internet stranici kao registriranom korisniku. Također koristimo trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Kolačići treće strane – internetska stranica Koncertnog ureda Varaždin koristi ih iz razloga što na navedenoj internet stranici postoje vanjski servisi koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane naše internetske stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. U slučaju Koncertnog ureda Varaždin to bi bili kolačići koje koriste integracije za društvene mreže te servisi za analitiku posjećenosti.
Koncertni ured Varaždin koristi sustav Google Analytics za praćenje i analizu posjećenosti na internet stranici tvrtke. Ako želite onemogućiti da vam navedeni servis sprema kolačiće, možete to zabraniti na sljedećoj poveznici:
Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Više informacija o kolačićima potražite na web stranicama http://www.allaboutcookies.org
Prihvaćajući ovu politiku pristajete da Koncertni ured Varaždin prikuplja i procesuira vaše osobne podatke kako je opisano ranije i pojašnjeno nešto niže. Drugi korisnici internet stranice Koncertnog ureda Varaždin neće moći pristupiti vašim osobnim podacima bez vašeg pristanka. Internet stranica Koncertnog ureda Varaždin ne prodaje niti iznajmljuje svoju listu članova kao niti jedan drugi osobni podatak koji je primljen putem internet stranice prema trećim stranama. Ponekad će Koncertni ured Varaždin morati dijeliti određene podatke s partnerima od povjerenja kako bi poslali e-mail, poštanske pošiljke, pružili korisničku podršku ili slično no sve te treće strane ne smiju koristiti vaše osobne podatke osim da pruže ove usluge Koncertnom uredu Varaždin. Korisnik čije podatke predamo trećoj strani u ovom će slučaju biti pravovremeno informiran o tome.
Koncertni ured Varaždin će otkriti vaše osobne podatke prema trećim stranama bez obavijesti jedino kada to zahtijeva zakon. Vi možete pristupiti, izmijeniti ili nadopuniti osobne podatke koje posjeduje Koncertni ured Varaždin o vama slijedeći upute uključene u sustav. Možete zatražiti brisanje vaših podataka iz sustava kontaktirajući Koncertni ured Varaždin putem kontakata prikazanih na internet stranicama ustanove.
Ažuriranje ove izjave

Možemo povremeno raditi izmjene ove Izjave o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o izmjenama postavljajući modificirane uvjete na internet stranicu.
Kontakt informacije

Koncertni ured Varaždin odgovoran je za pravično i sigurno upravljanje vašim osobnim podacima. Za sva pitanja u vezi s vašim osobnim podacima možete kontaktirati Koncertni ured Varaždin na sljedećoj adresi: office@vbv.hr.
Koncertni ured Varaždin pozdravlja vaše komentare vezane uz ovu Izjavu o privatnosti. Ako vjerujete da se Koncertni ured Varaždin nije pridržavao gore navedenih uvjeta, molimo vas da nas kontaktirate na gore navedenu adresu. U kratkom roku potrudit ćemo se utvrditi i ispraviti potencijalni problem.
Gore navedeni uvjeti korištenja stupaju na snagu dana 10.7.2017.